თანამედროვე კულინარია და კვების ტექნოლოგიები,  სტაჟირებითა და დასაქმებით
თარიღები:
18 ნოემ - 12 დეკ
მდებარეობა:
თელავი ქუთაისი გორი თბილისი
კატეგორიები:
ტრენინგ-კურსები/სასწავლო პროგრამები 
ქვეკატეგორიები:
ტრენინგ კურსები
აღწერა:

თანამედროვე კულინარია და კვების ტექნოლოგიები,  სტაჟირებითა და დასაქმებით

 კურსის გავლა შესაძლებელია  თბილისი, გორი, ქუთაისი,   თელავი

ევროპული განათლების აკადემია ბიდისი გთავაზობთ ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არის თანამედროვე კულინარია,  კვების ტექნოლოგიები, ქართული და უცხოური სამზარეულო.

კურსი გათვლილია მათთვის, ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია.

 

კურსი მოიცავს როგორც ადგილობრივ, ასევე უცხოურ სამზარეულოს სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებს და ა.შ

  • კვების ობიექტების სახეები და კლასიფიკაცია
  • კერზების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი
  • პროდუქტების შენახვის და დამუშავების  წესები
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურა და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპები
  • სამუშაო იარაღებისა და თანამედროვე მანქანა-დანადგარების შერჩევა, მომზადება, გამოყენება, მოვლა და უსაფრთხოება
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი და  პროდუქტების  მიღების და  შენახვის  წესები, სტანდარტები, მარკირება, სანიტარული და უსფრთხოების 
  • ნორმების დაცვა სამზარეულოში
  • საკვები პროდუქტების სახეები, შემადგენლობა
  • საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავება (გაწმენდა, გარეცხვა, დადაფასოება), მათი შენახვის წესები.
  • შენახვის პირობები
  • სანელებლები და მათი კლასიფიკაცია (ქვეყნების მიხედვით)
  • ქართული სამზარეულოს ისტორია, წარმოშობა, სხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავლენები და რეგიონალური თავისებურებები
  • რეგიონული სამზარეულოები და მათი სპეციფიკა
  • ქართული სამზარეულოს ცივი და  ცხელი კერძების მომზადება მზა რეცეპტური სა და ტექნოლოგიური ბარათის საფუძველზე: მსოფლიო კულინარიული
  • ხელოვნების საფუძვლები და მათი თავისებურებები
  • მსოფლიო სამზარეულოს მარტივი სტრუქტურის კერძების რეცეპტურის საფუძველზე მომზადება
  • კერძის თვით ღირებულების გამოთვლა
  • სხვა და სხვა კვების ობიექტების კლასიფიკაცია

 გაიცემა განვლილი კურსის დამადასტრებელი სერთიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი.

 

სრული კურსის გავლის შემდეგ მსმენელები გაივლიან სტაჟირებას ქალაქის ყველაზე პრესტიჟულ რესტორნებში, წარმატებული მსმენელები დასაქმდებიან.

  კურსის  ხანგრძლივობა   3 და  6 თვე. 

გაიცემა ორ ენოვანი სერთიფიკატი და სარეკომენდაციო წრილი.

 

მიღება მიმდინარეობს წინასწარი რეგისტრაციის საფუძველზე.

 

  მიღება  ადგილები  შეზღუდულია.

  • თბილისი  აღმაშენებლის 172             
  •  ელ-ფოსტა: bdc.academy@gmail.com  
  • ქუთაისი   9 აპრილის 2
  • გორი  გარსევანიშვილის 7      
  • თელავი   აღმაშენებლის  14    
  • +995 593 00 06 84     593252508    
  • ვებ-გვერდი: http://www.bdc-academy.ge
მსგავსი განცხადებები
საკონდიტრო საქმის შემსწავლელი კურსი  სტაჟირებით და დასაქმებით

ევროპული განათლების აკადემია ბიდისი


13 ნოემ - 12 დეკ