სტაჟირების პირობები:
- სტაჟირების ვადა - 6 თვე.
- ანაზღაურება სტაჟირების პერიოდში - 500 ლარი (დარიცხული).
სტაჟირების პერიოდში პროგრამის მონაწილეს საშუალება ექნება:
- გაეცნოს სურსათის უვნებლობაში HACCP და ISO სტანდარტებს
- დაესწროს HACCP და ISO ტრენინგებს
- მიიღოს საწარმოო პრაქტიკა იმ ორგანიზაციებში, რომლებიც იყენებენ ან სურთ გამოიყენონ მენეჯმენტის სისტემის სტანდარტები (HACCP, ISO 22000, FSSC, BRCGS, IFS, GlobalGAP და სხვა სტანდარტები).
- სტაჟირების ვადის წარმატებით დასრულების შემდეგ, პროგრამის მონაწილეს საშუალება ეძლევა დასაქმდეს „ISO Consulting“-ში ან სხვა ორგანიზაციაში, რომელიც იყენებს ISO-ს მენეჯმენტის სისტემის სტანდარტებს.
აუცილებელი მოთხოვნები:
- დასრულებული უმაღლესი განათლება (სასურველია მაგისტრი) ერთ-ერთი შემდეგი მიმართულებით:
- საბუნებისმეტყველო სპეციალობები (ქიმია-ბიოლოგიის განხრით)
- კომუნალური მედიცინა ან შრომის ჰიგიენა
- კვების ტექნოლოგია
- სხვა, რომელიც დაკავშირებული იქნება სურათის უვნებლობასთან.
- სავალდებულოა:
- ინგლისური ენის მაღალ დონეზე ცოდნა (თავისუფლად კითხვა, აზროვნება, მეტყველება და წერა) – Advanced level.
- ქართული ენის ცოდნა.
- საოფისე პროგრამების ცოდნა: EXCEL, WORD.
უპირატესობა მიენიჭება იმ კანდიდატებს, რომლებმაც:
- წარჩინებით დაასრულეს საშუალო სკოლა.
- წარჩინებით დაასრულეს უმაღლესი სასწავლებელი.
- პროგრამის მონაწილეები შეირჩევიან ტესტირებების და გასაუბრების საფუძველზე.
შერჩევის 1-ლი ეტაპი: ტესტირება 2 ნაწილად შემდეგ საკითხებში: - სურსათის უვნებლობის ტესტი და ინგლისურის ტესტი;
- ქართული ენის ტესტი და უნარების ტესტი.
- შერჩევის მე-2 ეტაპი: გასაუბრება პროფესიული მიმართულებით.
დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, თქვენი რეზიუმე ფოტოსურათით გამოგზავნოთ შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე:
contact@isoconsulting.ge და სათაურის ველში მიუთითეთ “სტაჟირების პროგრამა“.
ჩვენი ორგანიზაციის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისათვის იხილეთ
www.isoconsulting.ge