მთავარი კონდიტერი / დამხმარე კონდიტერი-მენაყინე
თარიღები:
05 აპრ - 04 მაი
მდებარეობა:
თბილისი
კატეგორიები:
სასტუმრო/რესტორანი/კვება 
ქვეკატეგორიები:
კონდიტერი
დასაქმების ფორმა:
სრული განაკვეთი
აღწერა:
იტალიური სანაყინე-საკონდიტრო ჯეჯელატო ეძებს ენერგიულ, შრომისმოყვარე, ერთგულ თანამშრომლებს მთავარი კონდიტერის და დამხმარე კონდიტერი-მენაყინეს პოზიციაზე თბილისში:

ადგილმდებარეობა - ვაკე
სამუშაო გრაფიკი - სრული
ანაზღაურება - ფიქსირებული + ბონუსი.
გამოსაცდელი ვადა - 1 თვე

 მთავარი კონდიტერი

ფუნქცია-მოვალეობები:
  • საკონდიტრო ნაწარმის ასორტიმენტის და ხარისხის მოთხოვნების ცოდნა;
  • მენიუში არსებული პროდუქციის მომზადება, რეცეპტების, კალკულაციების და დადგენილი სტანდარტების მიხდვით;
  • პროდუქციის ვიზუალურ მრავალფეროვნებაზე ზრუნვა;
  • ახალი პროდუქციის შეთავაზება და მენიუს დახვეწა;
  • პროდუქციის კალკულაცია;
  • საკონდიტრო პროდუქციის ხარისხის კონტროლი;
  • დაქვემდებარებაში მყოფი თანამშრომლების მართვა;
  • ნედლეულისა და პროდუქტების სტანდარტების მიხედვით შენახვა/დასაწყობება, მარაგების აღწერა/კონტროლი;
  • მზა პროდუქტების, ნახევარფაბრიკატების და ნედლეულის რაოდენობრივი და ხარისხობრივი ნაშთის კონტროლი;
  • საკონდიტრო, საცხობი დანადგარების და სამუშაო ადგილის სისუფთავის დაცვა/კონტროლი;
  • სანიტარული და ჰიგიენური ნორმების დაცვა HACCP სტანდარტების მიხედვით.

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
  • სავალდებულოა მინიმუმ 2 წლიანი სამუშაო გამოცდილება კონდიტერის პოზიციაზე; 
  • საშუალო სპეციალური ან უმაღლესი განათლება საკონდიტრო ნაწარმის წარმოების სფეროში ჩაითვლება პრიორიტეტად;
  • მარაგების მართვის გამოცდილება;
  • სავალდებულოა კვების ჰიგიენური სტანდარტების და უსაფრთხოების ცოდნა, HACCP სტანდარტები;
  • გუნდში მუშაობის და მართვის უნარი;
  • დროის ეფექტურად მართვის უნარი;
  • პრობლემური სიტუაციების მართვის უნარი;
  • ორგანიზებულობა და მოწესრიგებულობა;
  • ენერგიულობა;
  • პასუხისმგებლობის გრძნობა;
  • კომუნიკაბელურობა;

დაინტერესების შემთხვევაში, გთხოვთ, რეზიუმე გამოგვიგზავნოთ შემდეგ ელ.ფოსტაზე: vacancy.gegelato@gmail.com, აუცილებლად საგანში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება. დაკავშირება მოხდება მხოლოდ შერჩეულ კანდიდატებთან.

 დამხმარე კონდიტერი-მენაყინე

ფუნქცია-მოვალეობები:
  • საკონდიტრო ნაწარმის ასორტიმენტის და ხარისხის მოთხოვნების ცოდნა;
  • ნაყინის პროდუქციის მომზადება, გაფორმება; 
  • მენიუში არსებული პროდუქციის მომზადება, რეცეპტების, კალკულაციების და დადგენილი სტანდარტების მიხდვით; (ნაყინის მომზადების შესწავლა ხდება ადგილზე, რეცეპტის მიხედვით)
  • პროდუქციის ვიზუალურ მრავალფეროვნებაზე ზრუნვა;
  • ახალი პროდუქციის შეთავაზება და მენიუს დახვეწა;
  • პროდუქციის ხარისხის კონტროლი;
  • ნედლეულისა და პროდუქტების სტანდარტების მიხედვით შენახვა/დასაწყობება, მარაგების აღწერა/კონტროლი;
  • მზა პროდუქტებისა და ნედლეულის რაოდენობრივი და ხარისხობრივი ნაშთის კონტროლი;
  • საკონდიტრო, საცხობი, ნაყინის დანადგარების და სამუშაო ადგილის სისუფთავის დაცვა;
  • სანიტარული და ჰიგიენური ნორმების დაცვა HACCP სტანდარტების მიხედვით.

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
  • სასურველია სამუშაო გამოცდილება საკონდიტროში; ნაყინის მომზადების ცოდნა ჩაითვლება პრიორიტეტად; 
  • საშუალო სპეციალური ან უმაღლესი განათლება საკონდიტრო ნაწარმის წარმოების სფეროში ჩაითვლება პრიორიტეტად;
  • მარაგების მართვის გამოცდილება;
  • სავალდებულოა კვების ჰიგიენური სტანდარტების და უსაფრთხოების ცოდნა, HACCP სტანდარტები;
  • გუნდში მუშაობის უნარი;
  • დროის ეფექტურად მართვის უნარი;
  • ორგანიზებულობა და მოწესრიგებულობა;
  • ენერგიულობა;
  • პასუხისმგებლობის გრძნობა;
  • კომუნიკაბელურობა;

დაინტერესების შემთხვევაში, გთხოვთ, რეზიუმე გამოგვიგზავნოთ შემდეგ ელ.ფოსტაზე: vacancy.gegelato@gmail.com აუცილებლად საგანში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება. დაკავშირება მოხდება მხოლოდ შერჩეულ კანდიდატებთან.

მსგავსი განცხადებები
დამხმარე კონდიტერი

სასტუმრო ამბასადორი კაჭრეთში


22 აპრ - 21 მაი

კონდიტერი

სასტუმრო ამბასადორი კაჭრეთში


22 აპრ - 21 მაი

კონდიტერი

დიალოგ კოხტა აპარტს


25 აპრ - 24 მაი

კონდიტერი

Royal Casino


04 აპრ - 02 მაი

კონდიტერი

Lampone


16 აპრ - 10 მაი