აღწერა:
იტალიური სანაყინე-საკონდიტრო ჯეჯელატო ეძებს ენერგიულ, შრომისმოყვარე, ერთგულ თანამშრომლებს მთავარი კონდიტერის და დამხმარე კონდიტერი-მენაყინეს პოზიციაზე თბილისში:
ადგილმდებარეობა - ვაკე
სამუშაო გრაფიკი - სრული
ანაზღაურება - ფიქსირებული + ბონუსი.
გამოსაცდელი ვადა - 1 თვე
მთავარი კონდიტერი
ფუნქცია-მოვალეობები:
- საკონდიტრო ნაწარმის ასორტიმენტის და ხარისხის მოთხოვნების ცოდნა;
- მენიუში არსებული პროდუქციის მომზადება, რეცეპტების, კალკულაციების და დადგენილი სტანდარტების მიხდვით;
- პროდუქციის ვიზუალურ მრავალფეროვნებაზე ზრუნვა;
- ახალი პროდუქციის შეთავაზება და მენიუს დახვეწა;
- პროდუქციის კალკულაცია;
- საკონდიტრო პროდუქციის ხარისხის კონტროლი;
- დაქვემდებარებაში მყოფი თანამშრომლების მართვა;
- ნედლეულისა და პროდუქტების სტანდარტების მიხედვით შენახვა/დასაწყობება, მარაგების აღწერა/კონტროლი;
- მზა პროდუქტების, ნახევარფაბრიკატების და ნედლეულის რაოდენობრივი და ხარისხობრივი ნაშთის კონტროლი;
- საკონდიტრო, საცხობი დანადგარების და სამუშაო ადგილის სისუფთავის დაცვა/კონტროლი;
- სანიტარული და ჰიგიენური ნორმების დაცვა HACCP სტანდარტების მიხედვით.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- სავალდებულოა მინიმუმ 2 წლიანი სამუშაო გამოცდილება კონდიტერის პოზიციაზე;
- საშუალო სპეციალური ან უმაღლესი განათლება საკონდიტრო ნაწარმის წარმოების სფეროში ჩაითვლება პრიორიტეტად;
- მარაგების მართვის გამოცდილება;
- სავალდებულოა კვების ჰიგიენური სტანდარტების და უსაფრთხოების ცოდნა, HACCP სტანდარტები;
- გუნდში მუშაობის და მართვის უნარი;
- დროის ეფექტურად მართვის უნარი;
- პრობლემური სიტუაციების მართვის უნარი;
- ორგანიზებულობა და მოწესრიგებულობა;
- ენერგიულობა;
- პასუხისმგებლობის გრძნობა;
- კომუნიკაბელურობა;
დაინტერესების შემთხვევაში, გთხოვთ, რეზიუმე გამოგვიგზავნოთ შემდეგ ელ.ფოსტაზე:
vacancy.gegelato@gmail.com, აუცილებლად საგანში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება. დაკავშირება მოხდება მხოლოდ შერჩეულ კანდიდატებთან.
დამხმარე კონდიტერი-მენაყინე
ფუნქცია-მოვალეობები:
- საკონდიტრო ნაწარმის ასორტიმენტის და ხარისხის მოთხოვნების ცოდნა;
- ნაყინის პროდუქციის მომზადება, გაფორმება;
- მენიუში არსებული პროდუქციის მომზადება, რეცეპტების, კალკულაციების და დადგენილი სტანდარტების მიხდვით; (ნაყინის მომზადების შესწავლა ხდება ადგილზე, რეცეპტის მიხედვით)
- პროდუქციის ვიზუალურ მრავალფეროვნებაზე ზრუნვა;
- ახალი პროდუქციის შეთავაზება და მენიუს დახვეწა;
- პროდუქციის ხარისხის კონტროლი;
- ნედლეულისა და პროდუქტების სტანდარტების მიხედვით შენახვა/დასაწყობება, მარაგების აღწერა/კონტროლი;
- მზა პროდუქტებისა და ნედლეულის რაოდენობრივი და ხარისხობრივი ნაშთის კონტროლი;
- საკონდიტრო, საცხობი, ნაყინის დანადგარების და სამუშაო ადგილის სისუფთავის დაცვა;
- სანიტარული და ჰიგიენური ნორმების დაცვა HACCP სტანდარტების მიხედვით.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- სასურველია სამუშაო გამოცდილება საკონდიტროში; ნაყინის მომზადების ცოდნა ჩაითვლება პრიორიტეტად;
- საშუალო სპეციალური ან უმაღლესი განათლება საკონდიტრო ნაწარმის წარმოების სფეროში ჩაითვლება პრიორიტეტად;
- მარაგების მართვის გამოცდილება;
- სავალდებულოა კვების ჰიგიენური სტანდარტების და უსაფრთხოების ცოდნა, HACCP სტანდარტები;
- გუნდში მუშაობის უნარი;
- დროის ეფექტურად მართვის უნარი;
- ორგანიზებულობა და მოწესრიგებულობა;
- ენერგიულობა;
- პასუხისმგებლობის გრძნობა;
- კომუნიკაბელურობა;
დაინტერესების შემთხვევაში, გთხოვთ, რეზიუმე გამოგვიგზავნოთ შემდეგ ელ.ფოსტაზე:
vacancy.gegelato@gmail.com აუცილებლად საგანში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება. დაკავშირება მოხდება მხოლოდ შერჩეულ კანდიდატებთან.