აღწერა:
რესტორანი ქეთო და კოტე აცხადებს ვაკანსიას პოზიციაზე: სერვისის ცვლის უფროსი/სუპერვაიზერი
მოთხოვნები და კვალიფიკაცია
- მინიმუმ 6 თვიანი სამუშაო გამოცდილება ზედამხედველის პოზიციაზე
- მაღალი ხარისხის სარესტორნო მომსახურების ცოდნა
- ცოდნის გაზიარების უნარი
- სალარო აპარატთან პრაქტიკული მუშაობის გამოცდილება
- დღის გახსნისა და დახურვის გამოცდილება
- ინგლისური ენის ცოდნა საკომუნიკაციო დონეზე, რუსული ან სხვა ენა ჩაითვლება უპირატესობად
- ყურადღებიანი და მომთმენი სტუმრებისა და თანამშროლების მიმართ
- კარგი კომუნიკაციისა და პრეზენტაციის უნარის მქონე
- სტრესული სიტუაციების გამკლავების უნარი
- გუნდური მოთამაშე
- ძლიერი ორგანიზაციული უნარები, სწრაფ ტემპში მუშაობის უნარი
- მოქნილი სამუშაო გრაფიკის მიმართ
- აქტიური მსმენელი
- შეეძლოს დროის მენეჯმენტი
- ორიენტირებული პრობლემების მოგვარებაზე
- ემოციურად სტაბილური
- გუნდის მართვისთვის საჭირო უნარები (მიმართულების მიცემა, განაწილება)
- კონფლიქტური სიტუაციების მოგვარების უნარი
- სუბორდინაციის დაცვისა და ინფორმაციის შესაბამის სტრუქტურებთან გაზიარების უნარი
შესასრულებელი სამუშაო
- ჰოსტესის არ ყოფნის შემთხვევაში, ღიმილიანი სახით შეხვდეს სტუმარს და მიაცილოს მაგიდამდე, მიართვას მენიუ და შესთავაზოს სასმელი
- უნდა ფლობდეს მენიუზე სრულ ინფორმაციას, სტუმრებს უხსნის კერძებს დეტალლურად, იცის შემადგენლობა, ალერგენები და პორციულად რაოდენობა.
- ფლობს რესტორნის შესახებ ზოგად ინფორმაციას
- კითხვების შემთხვევაში იცის სად გადაამისამართოს სტუმარი
- აკონტროლებს ყოველდღიურ საოპერაციო ნაწილს
- აკონტროლებს მიმტანების, მიმტანის დამხმარეებისა და ჰოსტესების მუშაობას (დადგენილი წესის მიხედვით ხდება თუ არა სტუმრების მიღება, შეკვეთის აღება,, შეკვეთის სისტემაში შეყვანა, სტუმრის მომსახურება , გადახდა, სტუმრის გაცილება)
- დილით ჩექლისთის მიხედვით ამოწმებს რამდენად სრულყოფილად შეასრულა მიმტანმა დაკისრებული მოვალეობა
- ფიზიკურად ამოწმებს რესტორანს და ინვენტარის დაზიანების, ან სიბინძურის შემთხვევაში მიმართავს შესაბამის დეპარტამენტს
- ახლორციელებს სალარო აპარატის კონტროლს და ნაღდი ანგარიშსწორებისას ხურავს ჩეკებს
- გადმორიცხვის შემთხვევაში ავსებს შეააბამის ფორმას და უზიარებს ფინანსურ დეპარტამენს
- ყოველდღიურად ატარებს შეხვედრას თანამშრომლებთან, ანაწილებს მათ, აცნობს სიახლეებს, გასაყიდ ან შეჩერებულ კერძებს და აანალიზებს დაშვებულ შეცდომებს, აძლევს სწორ მითითებებს.
- გარემოს და მუშაობის პრინციპებს აცნობს ახალ თანამშრომელს, ზრუნავს მასზე და ეხმარება გარემოსთან ადაპტირებაში
- ორგანიზებას უწევს თანამშრომელთა შესვენების დროს
- პრობლემის შემთხვევაში მიდის სტუმართან და აგვარებს მას
- აგვარებს თანამშრომლებს შორის კონფლიქტს
- ქმნის პოზიტიურ სამუშაო გარემოს
- ზრუნავს თანამშრომლების მოტივაციაზე
- საჭიროების შემთხვევაში, მენეჯერთან შეთანხმებით წერს გაფრთხილებებს
- აკონტროლებს ბარიდან და სამზარეულოდან გამოსული პროდუქტისა და ინვენტარის სისუფთავესა და სრულყოფილებას, პრობლემის შემთხვევაში მიმართავს დეპარტამენტის ხელმძღვანელს.
- პერიოდულად ატარებს მცირე ტრეინინგებს თანამშრომლებისთვის
- აკონტროლებს დესერტებს
- ატარებს ყოველთვიურ აღწერებს
- აკეთებს და გზავნის ყოველდღიურ რეპორტებს.
- მუდმივად არის მოწესრიგებული, იცავს ჰიგიენურ ნორმებს და აცვია შესაბამისი უნიფორმა, მოწესრიგებული ფრჩხილები, თმა.
- იცავს შინაგანაწესის ყველა წესი
სამუშაო გრაფიკი 5/2-ზე, 9 საათიანი.
დაინტერესებულმა პირებმა გამოგზავნეთ CV მეილზე : Hr@ketoandkote.ge სათაურის ველში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება.