პოლიკარპე კაკაბაძის 45, თბილისი
ანგარიშვალდებულებაა: მთავარ მზარეულთან ან სამზარეულოს მენეჯერთან
ძირითადი მოვალეობები:
- ცხელ და ცივ კერძებზე მუშაობა დადგენილი მენიუს შესაბამისად
- საკვები პროდუქტების მომზადება ჰიგიენისა და უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვით
- სამზარეულოს სისუფთავის უზრუნველყოფა სამუშაო პროცესის განმავლობაში და შემდეგ
- მარაგების მდგომარეობის კონტროლი და საჭიროების შემთხვევაში შეტყობინება შესყიდვებზე
- პროდუქტების სწორი შენახვისა და ვადების კონტროლი
- შეკვეთებზე სწრაფი და ხარისხიანი რეაგირება
- გუნდთან ეფექტური კომუნიკაცია და თანამშრომლობა სამუშაოს ეფექტურად შესასრულებლად
მოთხოვნები:
- მზარეულის პოზიციაზე სამუშაო გამოცდილება (მინიმუმ 1 წელი, სასურველია)
- ჰიგიენისა და უსაფრთხოების სტანდარტების ცოდნა (HACCP ცოდნა ჩაითვლება უპირატესობად)
- ორგანიზებულობა და მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა
- დროის ეფექტურად მართვის უნარი
- გუნდში მუშაობის უნარი
- პროფესიული განათლება კულინარიულ სფეროში სასურველია.
- არანასამართლეობა (წარმოსადგენი ცნობები: ნარკოლოგიურიდან, ნასამართლეობის არარსებობის შესახებ)
ადგილების რაოდენობა: 2
ერთი დილის საუზმის მზარეული, ერთი რესტორნის მზარეული
სამუშაო გრაფიკი: 5/2
ორი ცვლა: საუზმის ცვლა: 07:30 – 15:30, რესტორნის ცვლა: 14:30 – 23:00
ხელფასი: დარიცხული 1500 ლ(საუზმის მზარეული) დარიცხული-1800 ლ (რესტორნის მზარეული)