30 ივლ - 08 აგვ
სტარტი
შეფ მზარეული
გორის მუნიციპალიტეტი, გორი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ელ. ფოსტა: hrrd.hospitality@gmail.com
ტელეფონი: +995571224242
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა
დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - გამოცდილების დონე / რგოლი: უფროსი რგოლი
- დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- გამოცდილება აუცილებელია: გამოცდილება 2 წლიდან
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(სასურველი):სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო(სასურველი):დასვენება და მოგზაურობა
დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - გამოცდილების დონე / რგოლი: უფროსი რგოლი
ინნ ჯგუფი საქართველოს ბაზარზე 4 სასტუმროთი ოპერირებს: ივერია ინნ, გუდაური ინნ, ქუთაისი ინნ დ გორი ინნ.
გორი ინნ ამჟამად ეძებს შეფ მზარეულს.
ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები
პროფესიული უნარ-ჩვევები:
დაინტერესებულმა პირებმა, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ (CV) ელ-ფოსტაზე: hrrd.hospitality@gmail.com ან დაგვიკავშირდით შემდეგ ტელ. ნომერზე:+995 571 224 242
გთხოვთ, მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება,შეფ მზარეული , წინააღმდეგ შემთხვევაში თქვენი კანდიდატურის განხილვა არ მოხდება.
კანდიდატის შერჩევა მოხდება მისი მონაცემების დამუშავებისა და მასთან გასაუბრების საფუძველზე.
გორი ინნ ამჟამად ეძებს შეფ მზარეულს.
ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:
- ორგანიზაციული მიზნების გათვალისწინებით სამზარეულოს მოკლე და გრძელვადიანი სტრატეგია/მიზნების დასახვა, სამუშაო პროცესის, პროდუქტის გაუმჯობესებისა და მაღალი სტანდარტების დანერგვის მიზნით
- ბიზნესის წარმატებით ოპერირებისა და განვითარების მიზნით, მუდმივი ჩართულობა დასახული გეგმების შესრულებასა და ახალი პროდუქტების შემუშავებაში;
- სამზარეულოს ხარჯების კონტროლის უზრუნველყოფა;
- წარმოებისა და პროდუქტის ხარისხზე ზიანის მიყენების გარეშე, ხარჯების შემცირებაზე ზრუნვა;
- გეგმიური ინვენტარიზაციის ჩატარება, შედეგების ანალიზი და საჭიროებისამებრ შესაბამისი ზომის მიღება
- სამზარეულოს ტექნოლოგიური ბარათებისა და კალკულაციების შედგენა
- დაქვემდებარებული თანამშრომლების მიერ მომზადებული კერძის/ნახევარფაბრიკატის მონიტორინგი, შედგენილი ტექნოლოგიური ბარათების/კალკულაციების საფუძველზე
- კერძების ხარისხის მუდმივი კონტროლი და პერიოდულად შესაბამისი ზომის მიღება
- პერიოდული შემოწმებების განხორციელება სურსათის უვნებლობის/ჰასპის სტანდარტების შესაბამისად, კომპანიაში დადგენილი წესით.
- პერიოდული შემოწმებების განხორციელება საკვების ვარგისიანობის, ვადების, შენახვის პირობებისა და ტემპერატურის კუთხით
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები
- შეფ-მზარეულად მუშაობის მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება;
- ევროპული და ქართული სამზარეულოს ცოდნა;
- სასტუმროში მუშაობის გამოცდილება;
პროფესიული უნარ-ჩვევები:
- მენეჯერული უნარ-ჩვევები;
- კომუნიკაბელური;
- ორგანიზებული;
დაინტერესებულმა პირებმა, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ (CV) ელ-ფოსტაზე: hrrd.hospitality@gmail.com ან დაგვიკავშირდით შემდეგ ტელ. ნომერზე:+995 571 224 242
გთხოვთ, მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება,შეფ მზარეული , წინააღმდეგ შემთხვევაში თქვენი კანდიდატურის განხილვა არ მოხდება.
კანდიდატის შერჩევა მოხდება მისი მონაცემების დამუშავებისა და მასთან გასაუბრების საფუძველზე.
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია
ნახვები
უნიკალური ნახვები