24 ივლ - 04 აგვ
სტანდარტი
პურის მცხობელი
თბილისი, ვაკე, ტ.ტაბიძის ქ.
ვაკანსიაზე გამოხმაურება

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
  • ინდუსტრია / სფერო: წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
  • დამატებითი სარგებელი (ბენეფიტები): ტრანსპორტირების უზრუნველყოფა

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • სასურველია გამოცდილება: 1-დან 2 წლამდე
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(სასურველი):
    სასტუმრო / რესტორანი / კვება პურ-ფუნთუშეულის ცხობა, საკონდიტრო ნაწარმი და საცხობი
  • ინდუსტრია / სფერო(სასურველი):
    წარმოება საკვების წარმოება
  • სტუდენტებისთვის: კი
  • ენები: ინგლისური
ცხადდება ვაკანსია პურის მცხობლის პოზიციაზე

მდებარეობა: თბილისი, საქართველო
დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
დაწყების თარიღი: რაც შეიძლება მალე
ანაზღაურება: გამოცდილების მიხედვით

ვაკანსიის აღწერა
ვეძებთ მოტივირებულ და გამოცდილ პურის მცხობელს ჩვენს საცხობში, თბილისში. ძირითადი მოვალეობა იქნება სავდოსა და გამდიდრებული ცომის პურების მომზადება, ხარისხისა და უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვით.

ძირითადი მოვალეობები
  • პურის მომზადების ყველა ეტაპის შესრულება: ცომის მოზელვა, ფორმირება, გამოცხობა
  • ლევანების და სხვა საცხობი მასალების მოვლა
  • სამუშაო სივრცის სისუფთავისა და ორგანიზებულობის უზრუნველყოფა
  • უსაფრთხოების ნორმების დაცვა სამუშაო პროცესში

აუცილებელი კვალიფიკაცია
  • მინიმუმ 1-2 წლიანი გამოცდილება პურის წარმოებაში
  • სავდოსა და გამდიდრებული ცომის ტექნოლოგიების ცოდნა
  • მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა და გუნდის მუშაობის უნარი
  • დროის ეფექტურად მართვის უნარი
  • ქართული ან ინგლისური ენის საბაზისო დონეზე ცოდნა
  • HACCP-ის ძირითადი ცოდნა
  • გამოცდილება სამრეწველო ან მცირე საცხობში
  • განაცხადის წარდგენის პროცესი

გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი რეზიუმე შემდეგ ელფოსტაზე: pulp.tbilisi@gmail.com განაცხადის ბოლო ვადა: ღიაა ვაკანსიის შევსებამდე
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
ნახვები
უნიკალური ნახვები