24 ივლ - 04 აგვ
სტანდარტი
პურის მთავარი მცხობელი
თბილისი, ვაკე, ტ.ტაბიძის ქ.
ვაკანსიაზე გამოხმაურება

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
  • ინდუსტრია / სფერო: წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: უფროსი რგოლი
  • დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
  • დამატებითი სარგებელი (ბენეფიტები): ბონუსები და წახალისება,ყავა / ხილი / სნექები,უფასო კვება,ტრანსპორტირების უზრუნველყოფა

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • გამოცდილება აუცილებელია: გამოცდილება 2 წლიდან
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):
    სასტუმრო / რესტორანი / კვება პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
  • ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):
    წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • ენები: ინგლისური,რუსული
ცხადდება ვაკანსია პურის მთავარი მცხობელის პოზიციაზე

მდებარეობა: თბილისი, საქართველო
დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
დაწყების თარიღი: შესაძლებლად მალე
ანაზღაურება: გამოცდილების მიხედვით

ვაკანსიის აღწერა
ვეძებთ კვალიფიციურ და გამოცდილ წამყვან მცხობელს, რომელიც უხელმძღვანელებს ხელნაკეთი პურის წარმოებას ჩვენს საწარმოში თბილისში. კანდიდატმა უნდა აჩვენოს პროფესიული კომპეტენცია ბუნებრივად დაფერმენტებული ცომის (სავდო) და გამდიდრებული ცომის მომზადებაში და სრულად აიღოს პასუხისმგებლობა პროდუქციის ხარისხზე, სტაბილურობაზე და საწარმოო პროცესების ეფექტიანობაზე.

ძირითადი მოვალეობები
  • ხელნაკეთი პურის სრული ციკლის მართვა: მოზელვა, ფერმენტაცია, ფორმირება და გამოცხობა
  • ლევანებისა და ფერმენტაციის გრაფიკის მართვა
  • გუნდის ხელმძღვანელობა და თანამშრომლების გადამზადება პურის წარმოებაში
  • პროდუქციის სტანდარტების, ხარისხის და თანმიმდევრულობის მუდმივი კონტროლი
  • მენეჯმენტთან თანამშრომლობა წარმოების დაგეგმვასა და ოპტიმიზაციაში
  • სამუშაო გარემოს ჰიგიენისა და უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა
  • ნედლეულისა და მარაგების კონტროლი და შეკვეთების დაგეგმვაში მონაწილეობა

აუცილებელი კვალიფიკაცია
  • მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება პროფესიულ პურის საცხობში
  • ცოდნა და პრაქტიკული გამოცდილება სავდოს ფერმენტაციაში და გამდიდრებული ცომის მომზადებაში
  • დამოუკიდებლად მუშაობის უნარი და მცირე გუნდის მართვის გამოცდილება
  • ორგანიზაციული და დროის მართვის ძლიერი უნარები
  • საბაზისო ცოდნა სურსათის ჰიგიენის და უსაფრთხოების სტანდარტებში
  • ქართულისა ან ინგლისურის სამუშაო დონეზე ფლობა

სასურველი კვალიფიკაცია
  • გამოცდილება მენეჯერულ პოზიციაზე საცხობში ან პურის საწარმოში
  • საცხობის პროფესიული აღჭურვილობის ცოდნა (ღუმელები, ცომის მოსაზელი მანქანები, ფერმენტაციის კამერები და სხვა)
  • თანამშრომელთა გადამზადების გამოცდილება
  • HACCP-ის სერტიფიცირება ან ცოდნა (არ არის სავალდებულო, მაგრამ სასურველია)

შესარჩევი პროცესი
  • დაინტერესებულ კანდიდატებს სთხოვთ წარმოადგინონ:
  • დეტალური რეზიუმე სამუშაო გამოცდილების მითითებით
  • ინტერესის მოკლე წერილი (არასავალდებულო)
  • დამატებითი მასალები ან რეკომენდაციები (სურვილისამებრ)

გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ განაცხადი ელ. ფოსტაზე: pulp.tbilisi@gmail.com შერჩეულ კანდიდატებს, შესაძლოა, მოსთხოვოთ პრაქტიკული გამოცდის ჩაბარება და გასაუბრება.
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
ნახვები
უნიკალური ნახვები