ქართულ-ევროპული კერძების მომზადების და საკონდიტრო ხელოვნების პროფესიული კურსი
თარიღები:
15 დეკ - 28 დეკ
მდებარეობა:
თბილისი
კატეგორიები:
ტრენინგ-კურსები/სასწავლო პროგრამები 
ქვეკატეგორიები:
ტრენინგ კურსები
აღწერა:

კულინარული სტუდია „ერა“ გთავაზობთ  პოპულარული ქართულ-ევროპული კერძების მომზადების და საკონდიტრო ხელოვნების პროფესიულ კურსებს.

სწავლება მიმდინარეობს თბილისის პრესტიჟული კვების ობიექტების საწარმოებში, გამოცდილი შეფ-მზარეულების მეთვალყურეობით. კურსისის დაწყებისთანავე მსმენელები ხვდებიან საწარმო პროცესის შუაგულში, რაც მათ საშუალებას აძლევს მაქსიმალურად ეფეკტურად აითვისონ საჭირო პროფესიული უნარები და სწრაფად დასაქმდნენ აღნიშნულ დარგში.  

      
ქართულ-ევროპული კერძების და საკონდიტრო საქმის პროფესიული კურსების ფარგლებში მსმენელები შეისწავლიან პროდუქტის პირველად დამუშავებას, ჰიგიენის ნორმებს, პროდუქტის ხარისხის და უსაფრთხოების კონტროლს, კერძების და საკონდიტრო ნაწარმის მომზადებას და სერვირებას. შესაბამისი კერძების და საკონდიტრო ნაკეთობების  მოსამზადებლად საჭირო მარაგების შევსებას.

    
 კურსის ხანგრძლივობაა ორი თვე და მისი ღირებულება შეადგენს 290 ლარს. კურსდამთავრებულებს გადაეცემათ კულინარული სტუდია „ერას“ სერტიფიკატი. 
საუკეთესო სტუდენტები დასაქმდებიან.
 

         
დაინტერესების შემთხევვაში გთხოვთ დაგვიკავშირდეთ ტელეფონის ნომერზე: +995  593 140747,


ან მოგვწერეთ culinarystudioera@gmail.com