26 ნოე - 26 დეკ
სტანდარტი
სუ შეფი
თბილისი, საბურთალო, ს.ცინცაძის ქ.
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ტელეფონი: +995 591884140

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება სამზარეულოს ოპერაციების მენეჯმენტი, ევროპული სამზარეულო
  • ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა რესტორნები
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • განაკვეთი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
  • სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
  • ანაზღაურება:
    ფიქსირებული 3000
  • დამატებითი სარგებელი (ბენეფიტები): ტრანსპორტირების უზრუნველყოფა,უფასო კვება

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • გამოცდილება აუცილებელია: გამოცდილება 5 წლიდან
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):
    სასტუმრო / რესტორანი / კვება სამზარეულოს ოპერაციების მენეჯმენტი, ევროპული სამზარეულო
  • ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):
    დასვენება და მოგზაურობა რესტორნები
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • მინიმალური განათლების დონე: პროფესიული კოლეჯი
  • ენები: ქართული,რუსული
ღვინის რესტორანი Grape Wine and Kitchen აცხადებს ვაკანსიას სუ-შეფის პოზიციაზე.
ადგილმდებარეობა: ქ.თბილისი, ს. ცინცაძის ქ. №58.
სამუშაო განაკვეთი/გრაფიკი: სრული/ თვეში 21 სამუშაო დღე; სამუშაო დღის ხანგრძლივობა: 13:00 სთ – 23:00 სთ.
დასვენების დღეები განისაზღვრება შეთანხმების საფუძველზე.
ანაზღაურება: 3000 ლარი

ძირითადი მოთხოვნები:
  • სამუშაო გამოცდილება ანალოგიურ პოზიციაზე 5 წელი;
  • პროფესიული განათლება კულინარიის მიმართულებით;
  • სამზარეულოს ფუნქციონირების, კულინარიული პრაქტიკების, ქართული და ევროპული კერძების მომზადების სხვადასხვა ტექნოლოგიების და სამზარეულო ინგრედიენტების ცოდნა;
  • სამზარეულოს კალკულაციების შედგენის გამოცდილება და უნარები;
  • დროის მენეჯმენტის და გუნდური მუშაობის უნარი;
  • რუსული ენის ცოდნა.

მოვალეობები:
  • სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობის უზრუნველყოფა;
  • სამზარეულოში სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების და სტანდარტების დაცვის უზრუნველყოფა;
  • შეფ მზარეულის მითითებების და დავალებების შესრულება;
  • შეკვეთების დროულად და ხარისხიანად შესრულების უზრუნველყოფა;
  • მარაგების კონტროლი;
  • სამზარეულოს დანადგარების და აღჭურვილობის მონიტორინგი;
  • შეფ-მზარეულის მოვალეობების შესრულება საჭიროების შემთხვევაში.
  • სტაფის კონტროლი.

დაინტერესებულ კანდიდატებს, გთხოვთ, დაგვიკავშირდეთ ნომერზე: +995 591884140
გისურვებთ წარმატებას!
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
სამზარეულოს ოპერაციების მენეჯმენტი,
ევროპული სამზარეულო
ნახვები
უნიკალური ნახვები