შემდეგი
26 ნოე - 26 დეკ
სტანდარტი
სუ შეფი
თბილისი, საბურთალო, ს.ცინცაძის ქ.
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ელ. ფოსტა:
ტელეფონი: +995 591884140
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება
სამზარეულოს ოპერაციების მენეჯმენტი, ევროპული სამზარეულო - ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა
რესტორნები - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- განაკვეთი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
- სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
- ანაზღაურება: ფიქსირებული 3000
- დამატებითი სარგებელი (ბენეფიტები): ტრანსპორტირების უზრუნველყოფა,უფასო კვება
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- გამოცდილება აუცილებელია: გამოცდილება 5 წლიდან
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):სასტუმრო / რესტორანი / კვება
სამზარეულოს ოპერაციების მენეჯმენტი, ევროპული სამზარეულო - ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):დასვენება და მოგზაურობა
რესტორნები - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- მინიმალური განათლების დონე: პროფესიული კოლეჯი
- ენები: ქართული,რუსული
ღვინის რესტორანი Grape Wine and Kitchen აცხადებს ვაკანსიას სუ-შეფის პოზიციაზე.
ადგილმდებარეობა: ქ.თბილისი, ს. ცინცაძის ქ. №58.
სამუშაო განაკვეთი/გრაფიკი: სრული/ თვეში 21 სამუშაო დღე; სამუშაო დღის ხანგრძლივობა: 13:00 სთ – 23:00 სთ.
დასვენების დღეები განისაზღვრება შეთანხმების საფუძველზე.
ანაზღაურება: 3000 ლარი
ძირითადი მოთხოვნები:
- სამუშაო გამოცდილება ანალოგიურ პოზიციაზე 5 წელი;
- პროფესიული განათლება კულინარიის მიმართულებით;
- სამზარეულოს ფუნქციონირების, კულინარიული პრაქტიკების, ქართული და ევროპული კერძების მომზადების სხვადასხვა ტექნოლოგიების და სამზარეულო ინგრედიენტების ცოდნა;
- სამზარეულოს კალკულაციების შედგენის გამოცდილება და უნარები;
- დროის მენეჯმენტის და გუნდური მუშაობის უნარი;
- რუსული ენის ცოდნა.
მოვალეობები:
- სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობის უზრუნველყოფა;
- სამზარეულოში სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების და სტანდარტების დაცვის უზრუნველყოფა;
- შეფ მზარეულის მითითებების და დავალებების შესრულება;
- შეკვეთების დროულად და ხარისხიანად შესრულების უზრუნველყოფა;
- მარაგების კონტროლი;
- სამზარეულოს დანადგარების და აღჭურვილობის მონიტორინგი;
- შეფ-მზარეულის მოვალეობების შესრულება საჭიროების შემთხვევაში.
- სტაფის კონტროლი.
დაინტერესებულ კანდიდატებს, გთხოვთ, დაგვიკავშირდეთ ნომერზე: +995 591884140
გისურვებთ წარმატებას!
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
სამზარეულოს ოპერაციების მენეჯმენტი,
ევროპული სამზარეულო
ნახვები
უნიკალური ნახვები