შემდეგი
15 დეკ - 30 დეკ
სტანდარტი
ჯოსპერ გრილის მზარეული
თბილისი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ელ. ფოსტა: hc1n1-hr@accor.com
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა
სტუმართმოყვარეობა, დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- განაკვეთი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
- სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- სასურველია გამოცდილება:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):დასვენება და მოგზაურობა
სტუმართმოყვარეობა, დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - ენები: ქართული
სასტუმრო თბილისი ფილარმონია მერკურისგან აცხადებს ვაკანსიას ჯოსპერ გრილის მზარეულის პოზიციაზე.
სასტუმრო თბილისი ფილარმონია მერკურისგან იმართება Accor Hotels-ის მიერ, რომელიც წამყვანი სასტუმრო ოპერატორია მსოფლიოში. ჩვენ ორიენტირებული ვართ ჩვენი თანამშრომლების განვითარებასა და წინსვლაზე. შემოგვიერთდი და გახდი გუნდის წევრი, რომელიც სტუმართმოყვარეობის დაუვიწყარ გამოცდილებას სთავაზობს მომხამრებელს!
ძირითადი ვალდებულებები:
- ჯოსპერის ნახშირის ღუმელის ეფექტური მართვა;
- ხორცპროდუქტების, ზღვის პროდუქტებისა და ბოსტნეულის მომზადება რესტორნის სტანდარტების მიხედვით;
- გრილის ტემპერატურის, ნახშირის რაოდენობისა და მომზადების დროის მუდმივი კონტროლი;
- რეცეპტების მიხედვით პროდუქტების დამარინადება, შეზავება და მომზადება;.
- კერძების გემოს, ხარისხისა და პრეზენტაციის შემოწმება;
- „ა ლა კარტე“ კერძების მომზადებაში მონაწილეობის მიღება;
- ჯოსპერის გრილის მომზადება-ნახშირის ანთება, ტემპერატურის რეგულირება, ინვენტარის მოწესრიგება;
- სამუშაო პროცესის შენარჩუნება მთელი ცვლის განმავლობაში;
- მარაგების კონტროლი და დროული კომუნიკაცია შეფთან ან სუპერვაიზერთან;
- პროდუქტების სწორად შენახვა, მონიშვნა და როტაცია (FIFO).
- HACCP-ის და ყველა საკვების უსაფრთხოების სტანდარტის დაცვა;
- გრილის სივრცის მუდმივად სუფთა და ორგანიზებული მდგომარეობის უზრუნველყოფა;
- ჯოსპერის ღუმელისა და სამუშაო ადგილის დასუფთავება;
- სამზარეულოს გუნდთან კოორდინირებული მუშაობა;
- შეფთან ზუსტი კომუნიკაცია მომზადების დროებსა და სპეციალურ მოთხოვნებზე.
საჭირო გამოცდილება და უნარები:
- ჯოსპერის ან სხვა ნახშირის გრილთან მუშაობის გამოცდილება (სასურველია);
- გრილთან მუშაობისა და ხორცპროდუქტის მომზადების ტექნიკის კარგი ცოდნა;
- სწრაფ გარემოში მუშაობის უნარი;
- ჰიგიენისა და უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა;
- დეტალებზე ორიენტირებულობა
კომპეტენციები:
- დროის ეფექტიანი მართვა;
- სუფთა და ორგანიზებული სამუშაო სტილი;
- კომუნიკაციის კარგი უნარი;
- მაღალ ტემპერატურასთან მუშაობის უნარი.
იმისთვის რომ გახდეთ ჩვენი გუნდის წევრი, გთხოვთ, გამოაგზავნოთ რეზიუმე ელ. ფოსტაზე: hc1n1-hr@accor.com , სათაურის ველში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება.
განაცხადების მიღების ბოლო ვადაა: 29/12/2025
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია
ნახვები
უნიკალური ნახვები