რესტორნის მენეჯერი / მიმტანი
თარიღები:
28 აპრ - 22 მაის
მდებარეობა:
თბილისი
კატეგორიები:
ტურიზმი/სასტუმრო/რესტორანი/კვება 
ქვეკატეგორიები:
მიმტანი რესტორნის მენეჯერი
დასაქმების ფორმა:
სრული განაკვეთი
ენები:
ინგლისური რუსული
გამოცდილება:
2 - 3 წლამდე
აღწერა:

ივერია ინნ აცხადებს ვაკანსიას  რესტორნის მენეჯერისა და მიმტანის პოზიციებზე 

 

რესტორნის მენეჯერი

ძირითადი მოვალეობები:

  • უზრუნველყოს რესტორნისა და ბარის  გამართულად მუშაობა და მომგებიანობის ზრდა; 
  • მართოს და გააკონტროლოს პერსონალის საქმიანობა, მათ მიერ რესტორანში და ბარში დადგენილი წესების შესრულება და გაწეული მომსახურების ხარისხი; 
  • გააკონტროლოს რესტორანში და ბარში არსებული სანიტარულ-ჰიგიენური მდგომარეობა; 
  • განახორციელოს სასტუმროს სტანდარტების შესაბამისად თანამშრომელთა ტრენინგი და შეფასება;
  • თანამშრომლების მუშაობის ყოველთვიური შეფასება  წარუდგინოს  ადამიანური რესურსების მენეჯერს;
  • აწარმოოს რესტორნისა და ბარის  სერვისის ხარისხის კონტროლი;
  • მიაწოდოს გენერალურ მენეჯერსა და  ბუღალტერიას ბარისა და რესტორნის მუშაობის ყოველდღიური ფინანსური ანგარიში  ;
  • ბუღალტერიასთან ერთად რესტორნისა და ბარის მომსახურეობის ფასების განსაზღვრა;
  • რესტორნისა და ბარის  მომზადება სტუმრის მისაღებად კვების განსხვავებული მონაკვეთებისათვის;
  • სტუმრის დახვედრის, მომსახურების და გაცილების ორგანიზება და კონტროლი;
  • ნომერში კვებით და სასმელით მომსახურების უზრუნველყოფა;
  • რესტორნის თეთრეულის ზედამხედველობა და კონტროლი;
  • ჭურჭლის და ინვენტარის მოვლა და აღწერა;
  • ბანკეტების კონფერენციების ორგანიზება და კონტროლი.

 

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

  • ანალოგიურ პოზიციაზე მუშაობის სულ მცირე 2 წლიანი გამოცდილება;
  • ინგლისური და რუსული ენების სრულყოფილი ცოდნა;
  • მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
  • საქმიანობის ორგანიზება და დაგეგმვა;
  • გუნდური მუშაობის უნარი;
  • რამდენიმე დავალებაზე ერთდოულად მუშაობის უნარი;
  • დეტალებზე ორიენტირებულობა.

 

პირობები:

  • კონკურენტული ხელფასი და ბონუსი
  • სასტუმრო დასაქმებულებს უზრუნველყოფს ჯანმრთელობის დაზღვევით, კვებითა და უნიფორმით;
  • სრული განაკვეთი. შესაძლებელია ღამის მორიგეობა

 

მიმტანი

მოვალეობები:

  • შემოსული სტუმრების თავისუფალ ადგილამდე მიცილება (მწეველი/არამწეველი ადგილების შემთხვევაში მითითება);
  • ა ლა კარტ მენიუს შეთავაზება, არსებული კერძებისა და სასმელების შესახებ ინფორმირება, მისი მომზადების წესისა და შემადგენლობის შესახებ; 
  • შეკვეთის მიღება, ანგარიშის გახსნა და დროულად მომსახურების უზრუნველყოფა;
  • მაგიდის გაწყობა, სერვისის დალაგება;
  • დილის ბუფეტის მომსახურება; 
  • ჰიგიენური სტანდარტების დაცვა;
  • სტუმართან ყურადღებით ყოფნა და გადამოწმება, საჭიროებისამებრ დამატებით შეკვეთის მიღება.


პროფესიული და პიროვნული მოთხოვნები:

  • სასურველია მსგავს სფეროში სამუშაო გამოცდილება;
  • ინგლისური და რუსული ენების საკომუნიკაციო დონეზე ფლობა: 
  • მოწესრიგებული, 
  • აქტიური, 
  • ორგანიზებული, 
  • გუნდური მუშაობის უნარის მქონე
  • დეტალების მიმართ ყურადღებიანი.
     

პირობები:

  • ხელფასი: 600 ლარი + ბონუსი;
  • სასტუმრო დასაქმებულებს უზრუნველყოფს ჯანმრთელობის დაზღვევით, კვებითა და უნიფორმით;
  • სრული განაკვეთი. სამუშაო განრიგი დგება ცვლების მიხედვით (დღის და ღამის ცვლები).



შერჩეული კანდიდატი გაივლის 10 - დღიან საგამოცდო - სატრეინინგო  ვადას. მისი წარმატებით გავლის შემდეგ გაფორმდება ხელშეკრულება.

გთხოვთ, სათაურის ველში მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება.CV ფოტოსურათის გარეშე არ განიხილება.

დაინტერესებულმა კანდიდატებმა გამოაგზავნეთ CV ელექტრონულ მისამართზე: tamarurushadze@iveriainn.com

მსგავსი განცხადებები
Restaurant Manager's Assistant in Batumi / Waitress in Batumi

Spice Garden Batumi


18 მაის - 15 ივნ

Waiter/Waitress

Radisson Blu Iveria Hotel


06 მაის - 04 ივნ

Waiter/Waitress in Kvareli

სასტუმრო ყვარლის ტბა


30 აპრ - 29 მაის

ბარისტა/მიმტანი

Illy Caffè


23 აპრ - 22 მაის

ბარმენი/მიმტანი

არიელ ენთერფრაის


23 აპრ - 22 მაის

ბარმენი/მიმტანი ბათუმში

რესტორანი Old Berlin


13 მაის - 11 ივნ

დამლაგებელი/მიმტანი

რესტორანი ქალაქი


06 მაის - 04 ივნ