თარიღები:
02 აგვ - 31 აგვ
მდებარეობა:
თბილისი
კატეგორიები:
ტურიზმი/სასტუმრო/რესტორანი/კვება 
ქვეკატეგორიები:
სერვისის მენეჯერი
დასაქმების ფორმა:
სრული განაკვეთი
ენები:
ინგლისური რუსული
განათლება:
ბაკალავრი
გამოცდილება:
2 - 3 წლამდე
აღწერა:

"კახური ტრადიციული მეღვინეობა" ღვინისა და სპირტიანი სასმელების მწარმოებელი ერთ-ერთი უმსხვილესი კომპანიაა კავკასიის რეგიონში. კომპანია დაფუძნდა 2001 წელს. KTW ჯგუფის მიზანია, შეინარჩუნოს ღვინის ძველი უნიკალური გემო, შერწყმული თანამედროვე ტექნოლოგიებთან, შექმნას საკუთარი ხელწერა და სტილი მსოფლიოს მასშტაბით. KTW ჯგუფი ორიენტირებულია მუდმივ ზრდასა და განვითარებაზე.



მდებარეობა:  თბილისი

სამუშაო გრაფიკი: სრული

პოზიცია:  სერვის მენეჯერი



საკვალიფიკაციო მოთხოვნები

  • უმაღლესი განათლება;
  • სამუშაო გამოცდილება მითითებულ პოზიციაზე მინიმუმ 2 წელი;
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურის და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპების ცოდნა;
  • კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითველბა უპირატესობად.
  • მოვალეობები:
  • რესტორნის მუშაობის დაგეგმვა, ორგანიზაბა და კონტროლი;
  • რესტორნის სერვისის ხარისხის კონტროლი;
  • რესტრონის სწორი მარკეტინგული სტრატეგიის დაგეგმვა და განხორციელება;
  • რესტორნის საქმისწარმოების ორგანიზება და კონტროლი;
  • სტუმრების მიღება, გამასპინძლება;
  • რესტორნის მომსახურების სტანდარტების ცოდნა და მათ განხორციელებაზე მუდმივი ზრუნვა;
  • რესტორნისთვის საჭირო ყველა პროცესის მართვა;
  • დაქვემდებარებული თანამშრომლების მართვა, დავალებების გონივრულად გადანაწილება და
  • შესრულების ხარისხის კონტროლი;
  • თანამშრომლებისთვის სათანადო მითითებების მიწოდება და/ან მათი ინსტრუქტაჟი, აღნიშნული მომსახურების გაუმჯობესების მიზნით;
  • მაღალი ხარისხის მომსახურების უზრუნველყოფა;
  • კერძების მომზადების, გაფორმებისა და  დადგენლი სტანდარტების მიხედვით სერვირების პროცესის კონტროლი;
  • საკვები ან სასმელი პროდუქტების, ინვენტარის და დანადგარების უსაფრთხოდ და სწორად შენახვის  წესების დაცვის კონტროლი;
  • სამზარეულოში სანიტარულ-ჰიგიენური მოთხოვნების დაცვის კონტროლი;
  • სამუშაოს სწრაფად და ეფექტურად შესრულების უნარი;
  • მარაგების კონტროლი;
  • ადმინისტრაციული პროცედურების დაცვა და განხორციელება;
  • შრომის დაცვის წესების, უსაფრთხოების წესების, სანიტარული და ჰიგიენური ნორმატივების დაცვის მონიტორინგი;
  • კვების ობიექტების მართვის სისტემისათვის საჭირო ყველა ფუნქციის ცოდნა;
  • ინგლისური და რუსული ენების მაღალ დონეზე ფლობა;
  • საოფისე პროგრამების ცოდნა (Word, Excel, Internet);



უნარ-ჩვევები:                 

  • ორგანიზებულობა;
  • დახვეწილი მეტყველების უნარი და კომუნიკაბელურობა
  • დროის მართვისა და სწორი პრიორიტეტების განსაზღვრის უნარი;         
  • პუნქტუალურობა;
  • გუნდური მუშაობის უნარი;
  • პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა;
  • გადაწყვეტილების სწრაფად მიღების უნარი;
  • სტრესულ გარემოში მუშაობის უნარი;
  • მიზანმიმართული და შედეგებზე ორიენტირებული.


 

დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ (CV) ფოტოსურათით, ელ-მისამართზე: hr@ktw.ge და სათაურის ველში მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება ,,სერვის მენეჯერი“.


კანდიდატის განხილვა მოხდება მისი მონაცემების დამუშავებისა და მასთან გასაუბრების საფუძველზე.

სააპლიკაციო ფორმები მიიღება 2019 წლის 02 სექტემბრის ჩათვლით.

შპს "კახური ტრადიციული მეღვინეობა" მადლობას გიხდით ვაკანტური თანამდებობით დაინტერესებისთვის და გისურვებთ წარმატებას!