აღწერა:
„Swissotel Tbilisi” აცხადებს ვაკანსიას სამზარეულოს დეპარტამენტში საკონდიტროს შეფის პოზიციაზე
ACCOR-ის ჯგუფში შემავალი, პრემიუმ კლასის სასტუმრო „Swissôtel Tbilisi” 2023 წლის დეკემბრიდან უმასპინძლებს პირველ სტუმრებს.
Swissôtel -ი არის შვეიცარული წარმოშობის ბრენდი, რომელიც 1981 წლიდან უზრუნველყოფს პრემიუმ კლასის მომსახურებას მსოფლიოს სხვადასხვა ქვეყანაში.
ACCOR არის ფრანგული საერთაშორისო ჯგუფი, რომელიც აერთიანებს 40-ზე მეტ სასტუმრო ბრენდს. ჩვენ ვართ ლიდერები მსოფლიოს მასშტაბით და გვაერთიანებს საერთო მისწრაფება - სტუმართმოყვარეობა. ACCOR ჯგუფი მოიცავს 5400-ზე მეტ სასტუმროს, მსოფლიოს 110 ქვეყანაში.
ძირითადი მოვალეობები:
- მოამზადოს სამუშაო ადგილი სამუშაო პროცესის დაწყებისთვის.
- დესერტის მომზადება სასტუმროს რეცეპტებისა და სტანდარტების მიხედვით
- დესერტის მომზადების პროცესის კონტროლი და წარმართვა მომზადებიდან მიწოდებამდე.
- საკონდიტოს მარაგების კონტროლი.
- დაქვემდებარებული კონდიტერების კონტროლი.
- სამუშაო ადგილის სისუფთავის შენარჩუნება შესაბამისი ნორმების დაცვით .
- დროულად გაიაროს ყველა სამედიცინო შემოწმება, რომელიც განსაზღვრულია საერთაშორისო სტანდარტებით.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- სავალდებულია სასტუმროს საკონდიტროში მაღალ პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება,
პიროვნული თვისებები:
- ორგანიზებულობა და პუნქტუალურობა
- ეფექტური კომუნიკაცია გუნდთან
- პასუხისმგებლობის გრძნობა
დამატებითი სარგებელი:
- კვება
- დაზღვევა
- საბონუსე სისტემა
- ფასდაკლება Accor ჯგუფში შემავალ სასტუმროებზე მსოფლიოს მაშტაბით
სამუშაო განაკვეთი: 5/2 (5სამუშაო დღე 2 დასვენება)
სამუშაო საათები: 09:00-18:00სთ
სამუშაო ადგილი - სასტუმრო , ,Swissôtel Tbilisi "- სოლიკო ვირსალაძის N3
გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი რეზიუმე შემდეგ მისამართზე:
Tamar.jincharadze@accor.com სათაურის ველში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება, რომელზეც აგზავნით რეზიუმეს. (საკონდიტროს შეფი)
„Swissôtel Tbilisi” გისურვებთ წარმატებას!